srijeda, 1. siječnja 2020.

Borna Zuber & Saša Petar | Cjeloživotno UČENJE





VID 192





Borna Zuber & Saša Petar | Cjeloživotno UČENJE


Pozdrav svima i dobro došli u još jedan video(3/6) danas je s nama dr.sc.Saša Petar. Ja sam Borna Zuber i započeo sam ovaj channel sredinom 2019, definitivno SUBSKRAJBAJTE na moj channel da bi dobili još ovakvih cool videa i podržali channel.

Saša Petar je bio moj profesor na fakultetu, ostali smo u kontatku od onda i ove godine sam ga odlučio interviuirati jer je kroz svoju karijeru skupio veliki opus znanja i vještina koje upotrebaljava u poslovom svijetu a i prenosi svojim studentima.
Napisao je 29 knjiga, dvije nove knjige još dolaze, predaje na fakultetu, savjetnik je firmama, pomaže u pregovorima, radio je u prodaji za internacionalne firme, vodi svoj edukacijski klub, ima odličan pozitivan i k uspjehu i orijentiran stav.

U ovom Interviewu sa Sašom Petrom ćemo proći nekoliko zanimljivih tema, kao što su PRODAJA, Komunikacija, Strah od Konflikta, Društvene Mreše, Kako raditi na sebi,edukaciji i CJELOŽIVOTNOM UČENJU.

dr.sc. Saša Petar:
Saša Petar Stranica:
https://www.sasapetar.com/
YouTube- SPEducationclub:
https://www.youtube.com/channel/UC-_L...
Saša Petar Email:
sasa@sasapetar.com
Saša Petar Education Club na Facebook-u:
https://www.facebook.com/SPeducationclub
Twitter:
https://twitter.com/sasa_petar
Instagram:
https://instagram.com/sasapetar?igshi...

Nadam se da vam se Interview svidio, ostavite komentar koji dio Interview vam je bio najpoučniji i korisniji. Pročitajte i koju od Sašinih knjiga koje je napisao-u 2020 će neke od njih biti dostupne i u elektroničkom obliku.
Sljedi nam još 3 interviewa u ovom serijalu na mom kanalu, a sa profesorom sam već pričao i o sljedećem interviewu tako da mi napišite ukomentarima koja bi vas još tema interesirala da ju sa profesorom obradim u 2020.

Hvala još jednom što gledaš moje videe, stvarno mi puno znači što si tu na mom YouTube Chennelu I evo nadam se da te zanima kuda će ova priča još ići. Definitvno SUBSKRAJBAJ ako želiš gledati još mojih videa!

U prolazu baci neki lagani Lajk I naravno ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno ostavi u komentarima.
Ako te zanima više o meni imam vlogove o tome čime se bavim na dnevnoj bazi, pokušavam naučiti što više, unaprijediti se i jedna od glavnih ideja kanala je pomoći drugima, tako da ćemo se fokusirati ina to, ako te to zanima definitivno preporučam da pogledaš Playlistu Pathway to Success tj. Put do Uspjeha:

https://www.youtube.com/watch?v=GuZf1...

I naravno na YouTubu se radi o ljudima, tako da ako znaš nekog a da bi ga interesirao ovakav Kanal slobodno mu reci za mene, Sheraj video I slobodno me dodaj na drugim društvenim mrežama:

FACEBOOK- POWERBALLS stranica- Prodaja Proteinskih kuglica:
https://www.facebook.com/Powerballs-1...

INSTAGRAM: zuber_borna
https://www.instagram.com/zuber_borna/

LINKEDIN: Borna Zuber
https://www.linkedin.com/in/borna-zub...

TWITTER: @BornaZuber
https://twitter.com/BornaZuber

Koristim I SNAPCHAT i TIK TOK za kraće videe

STEEMIT za mini Blogove @BornaZuber
https://steemit.com/@bornazuber

BLOG(Under Construction):
http://myptsjourney.blogspot.com/

Hvala Vam svima što ste tu,
Vidimo se u sljedećem videu :D

Nema komentara:

Objavi komentar