četvrtak, 23. siječnja 2020.

Vratili se u Irsku nakon Hrvatske | Borna Zuber - Povratak u Killarney







VID 203







Vratili se u Irsku nakon Hrvatske | Borna Zuber - Povratak u Killarney


I nakon 10 dana godišnjeg vratili smo se u Irsku nakon Hrvatske. Pozdrav svima ja sam Borna Zuber i započeo sam ovaj kanal u srpnju 2019 tako da je ovo tek početak; SUBSKRAJBAJTE da bi podržali kanal i dobili još cool videa od mene.

Uzeli smo si godišnji jer smo morali običi hrpu ljudi, obaviti hrpu stvari i bilo je dosta busy za vrijeme godišnjeg tako da se nismo previše odmarali. Obavili smo rođendan od Deine mame, ja sam postao ujak, podružili smo se na nekoliko fešti i ja sam kanalu dodao novi dio kojem sam se jako veselio; INTERVIEWI:

https://www.youtube.com/playlist?list...

Planirao sam ih više odraditi ali sam ih uspio 6 komada nagurati u ovih 10 dana godišnjeg uz sve ostalo. Dafinitivno bacite pogled ako vas zanimaju interesantni ljudi i cool projekti.
Za interviewe nisam htio napraviti striktnu strukturu,više sam htio da budu kao opušteni razgovor uz kavu. Punosam naučio i baš mi je bilo drago sjesti se i odraditi te interviewe. Već razmišljam o sljedećim interviewima i projektima za 2020.

Sada smo se vratili u Irsku, kraj 10-og mjeseca je i mi se vraćamo u rutinu sa kuhanjem i treniranjem, posao i editiranje videa.

Sljedeće u planu su mi 2 konferencije u 11. mjesecu
Jedna u Dublinu
Jedna u Berlinu

Ali do te priče ćemo doć u jednom drugom videu

Hvala još jednom što gledaš moje videe, stvarno mi puno znači što si tu na mom YouTube Chennelu I evo nadam se da te zanima kuda će ova priča još ići. Definitvno SUBSKRAJBAJ ako želiš gledati još mojih videa!

U prolazu baci neki lagani Lajk I naravno ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno ostavi u komentarima.
Ako te zanima više o meni imam vlogove o tome čime se bavim na dnevnoj bazi, pokušavam naučiti što više, unaprijediti se i jedna od glavnih ideja kanala je pomoći drugima, tako da ćemo se fokusirati ina to, ako te to zanima definitivno preporučam da pogledaš Playlistu Pathway to Success tj. Put do Uspjeha:

https://www.youtube.com/watch?v=GuZf1...

I naravno na YouTubu se radi o ljudima, tako da ako znaš nekog a da bi ga interesirao ovakav Kanal slobodno mu reci za mene, Sheraj video I slobodno me dodaj na drugim društvenim mrežama:

FACEBOOK- POWERBALLS stranica- Prodaja Proteinskih kuglica:
https://www.facebook.com/Powerballs-1...

INSTAGRAM: zuber_borna
https://www.instagram.com/zuber_borna/

LINKEDIN: Borna Zuber
https://www.linkedin.com/in/borna-zub...

TWITTER: @BornaZuber
https://twitter.com/BornaZuber

Koristim I SNAPCHAT i TIK TOK za kraće videe

STEEMIT za mini Blogove @BornaZuber
https://steemit.com/@bornazuber

BLOG(Under Construction):
http://myptsjourney.blogspot.com/

Hvala Vam svima što ste tu,
Vidimo se u sljedećem videu :D

Nema komentara:

Objavi komentar