četvrtak, 13. veljače 2020.

Berlin | Borna Zuber | Šetnja po Centru Berlina





VID 215







Berlin | Borna Zuber | Šetnja po Centru Berlina


Šetnja po Centru Berlina dok Vlogam za svoj YouTube Kanal- Pozdrav ja sam Borna Zuber započeo sam Channel 07/2019 i trenutno sam u Berlinu radi HR Konferencije i imam malo vremena pa sam vam odlučio snimiti ovaj Vlog video u Berlinu.

Pošto je ovaj YouTube kanal nov SUBSKRAJBAJTE da bi podržali kanal i dobili još hrpu cool videa. U ovome videu se fokusiram na Berlin svoju firmu i uspjeh u životu.
Ovaj kanal je na 3 jezika a ovaj video je dio moje Playliste CRO Vlog:
https://www.youtube.com/playlist?list...

Trenutno sam u Berlinu jer sutra organiziramo konferenciju o ljudskim resursima i u prolazu sam pored Checkpoint Charlie Berlin i koristim priliku da vam malo vloggam iz Berlina.
Mi se bavimo zapošljavanjem programera u IT industriji i ovakvi eventi i konferencije su super za povezivanje sa firmama, networking i jako puno ljudi se veseli što nam je jedan od govornika Direktorica Ljudskih Resursa iz NASA-e

U 2020 dolazi još puno videa na ovom YouTube kanalu i fokusirat ćemo se na uspjeh i mindset i radit na successu. Prije ove konferencije bio sam u Dublinu na konferenciji MILIONAIRE MINDSET Intensive:
https://www.youtube.com/watch?v=4F63K...
Ta konferencija je trajala 3 dana po 12 sati i intenzivno se fokusirala na mjenjanje mindseta o novcu.
Želim u budućnosti ići na još puno ovakvih konferencija i naučiti još jako puno o self developemntu i naravno vama podjeliti te informacije da i vi možete brže doči do uspjeha.


Hvala još jednom što gledaš moje videe, stvarno mi puno znači što si tu na mom YouTube Chennelu I evo nadam se da te zanima kuda će ova priča još ići. Definitvno SUBSKRAJBAJ ako želiš gledati još mojih videa!

U prolazu baci neki lagani Lajk I naravno ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno ostavi u komentarima.
Ako te zanima više o meni imam vlogove o tome čime se bavim na dnevnoj bazi, pokušavam naučiti što više, unaprijediti se i jedna od glavnih ideja kanala je pomoći drugima, tako da ćemo se fokusirati ina to, ako te to zanima definitivno preporučam da pogledaš Playlistu Pathway to Success tj. Put do Uspjeha:

https://www.youtube.com/watch?v=GuZf1...

I naravno na YouTubu se radi o ljudima, tako da ako znaš nekog a da bi ga interesirao ovakav Kanal slobodno mu reci za mene, Sheraj video I slobodno me dodaj na drugim društvenim mrežama:

FACEBOOK- POWERBALLS stranica- Prodaja Proteinskih kuglica:
https://www.facebook.com/Powerballs-1...

INSTAGRAM: zuber_borna
https://www.instagram.com/zuber_borna/

LINKEDIN: Borna Zuber
https://www.linkedin.com/in/borna-zub...

TWITTER: @BornaZuber
https://twitter.com/BornaZuber

Koristim I SNAPCHAT i TIK TOK za kraće videe

STEEMIT za mini Blogove @BornaZuber
https://steemit.com/@bornazuber

BLOG(Under Construction):
http://myptsjourney.blogspot.com/

Hvala Vam svima što ste tu,
Vidimo se u sljedećem videu :D

Nema komentara:

Objavi komentar