nedjelja, 2. veljače 2020.

Godina dana u Irskoj | Borna Zuber





VID 210





Godina dana u Irskoj | Borna Zuber

1. Godina u Irskoj je prošla I u ovom videu ću Vam ispričat glavne DOJMOVE o Irskoj od kad sam se preselio. Pozdrav svima ja sam Borna Zuber, preselio sam se iz Hrvatske u Irsku krajem 2018 i započeo sam ovaj kanal u srpnju 2019 tako da je ovo tek početak; SUBSKRAJBAJTE da bi podržali kanal i dobili još cool videa od mene.

U 11. Mjesecu 2019 mi je bilo točno Godina dana u Irskoj, preselio sam se sa curom i u ovom videu ću vam ispričati kako je to počelo, kako sam dobio posao na početku, koji su mi ciljevi, kakvi su Irci kao narod i još par informacija o kanalu u budućnosti.

Raspodjelio sam ovaj YouTube video na 3 glavna djela u videu:

Posao
02:04
Ciljevi za Irsku
04:20
Lakvi su Irci?
08:45

A ovaj video je jedan od mojih VLOG-ova koje snimam:
https://www.youtube.com/playlist?list...

I dio je Serijala IRSKA: Život izvan Hrvatske gdje pričam ljudima o mojim dojmovima iz IRSKE koji bi vama mogli biti interesantni i korisni:
https://www.youtube.com/playlist?list...

U ovom videu sam krenuo pričati o poslu i kako sam mejsec dana sjedio doma pa krenuo raditi u hotelu i tek nakon toga našao posao koji I sada radim.
Preporučam da otvorite profil na platformi Linkedin jer se mogu otvoriti razne mogućnosti preko te platform, svi ju doživljavaju kao poslovni Facebook.
Malo mi je dalje ta firma pa sam putovao svaki dan puno sa busevima, ali se sredinom godine to se malo promjenilo.

Osim trenutnog posla pričam mlao o ciljevima jer o tome uvijek puno razmišljam i posatvljam si motivirajuće ciljeve koji me guraju naprijed da postignem još više u životu. Želio bih na ovom kanalu objvaljivati što više sadržaja koji će vama biti koristan a ne samo zabavan,jer stvarno vjerujem u self help i personal development, ali pošto je tek početak kanal nema još puno takvih videa ovdje; no imam puno planova i projekata na kojima radim i dobit će te u budućnosti još hrpu videa koji će vam pomoći u životu.

Malo sam pričao i o Ircima i o tome kakvi su po ponašanju i karakteru u ovom videu. Irci vole cugat i feštat pa se naši ljudi lako uklope u tu cijelu priču. Imaju jak naglasak pa ih je teško razumijeti na početku i treba dok se uho ne prilagodi.

A u ostatku videa se još malo osvrnem na cijelu godinu i kako mi je prošla 1. godina u Irskoj, a imam i par pitanja za vas u publici na koja bih volio odogovor tj čuti vaše mišljenje o tome što bi se još moglo snimiti o Irskoj i kakve videe bi željeli gledati u buduće?!

Hvala još jednom što gledaš moje videe, stvarno mi puno znači što si tu na mom YouTube Chennelu I evo nadam se da te zanima kuda će ova priča još ići. Definitvno SUBSKRAJBAJ ako želiš gledati još mojih videa!

U prolazu baci neki lagani Lajk I naravno ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno ostavi u komentarima.
Ako te zanima više o meni imam vlogove o tome čime se bavim na dnevnoj bazi, pokušavam naučiti što više, unaprijediti se i jedna od glavnih ideja kanala je pomoći drugima, tako da ćemo se fokusirati ina to, ako te to zanima definitivno preporučam da pogledaš Playlistu Pathway to Success tj. Put do Uspjeha:

https://www.youtube.com/watch?v=GuZf1...

I naravno na YouTubu se radi o ljudima, tako da ako znaš nekog a da bi ga interesirao ovakav Kanal slobodno mu reci za mene, Sheraj video I slobodno me dodaj na drugim društvenim mrežama:

FACEBOOK- POWERBALLS stranica- Prodaja Proteinskih kuglica:
https://www.facebook.com/Powerballs-1...

INSTAGRAM: zuber_borna
https://www.instagram.com/zuber_borna/

LINKEDIN: Borna Zuber
https://www.linkedin.com/in/borna-zub...

TWITTER: @BornaZuber
https://twitter.com/BornaZuber

Koristim I SNAPCHAT i TIK TOK za kraće videe

STEEMIT za mini Blogove @BornaZuber
https://steemit.com/@bornazuber

BLOG(Under Construction):
http://myptsjourney.blogspot.com/

Hvala Vam svima što ste tu,
Vidimo se u sljedećem videu :D

Nema komentara:

Objavi komentar