ponedjeljak, 30. prosinca 2019.

IRSKA 3 - Borna Zuber- VRIJEME, Temperatura, Kiša





VID 17







IRSKA 3 - Borna Zuber- VRIJEME, Temperatura, Kiša



Zanima vas kako je živjeti u Irskoj, čuli ste da je vrijeme loše, kiša? U ovom videu vam dajem malo uvid u to kako je živjeti u Irskoj što se tiče vremena, kakvo je vrijeme kroz godišnja doba u usporedbi sa Hrvatskom, Temperature, vjetar i ove ostale prirodne pojave koje se pojavljuju u Irskoj.

Kad sam dolazio u Irsku mislio sam da će KIŠA padati konstantno, sada mi izgleda kao da su ideje o tome malo prenapuhane i da stvarno nije toliko strašno.

Vrijeme je promjenjivo, često pada kiša i može se promjeniti iz sunčanog i vedrog u oblačno i kišovito unutar sat vremena, ali zadnjih par mjeseci je stvarno sunčano i lijepo.

Irci ne nose kišobrane! to možda zvuči čudno ali je istina, iako imaju puno kiše i ne dira ih previše.
Kabanice su glavni modni trend

Nije sve kako se čini,malo je lošije vrijeme i temperature su niže nego kod nas, ali kada se navikneš na kišu, ovdje je krasno :)
Ja se sjećam da smo imali puno snjega preko zime dok sam bio mlađe, ali ovdje nisu navikli na to i generalno im nikad snjeg ne pada, zime su im hladne, vjetrovite i kišovite.

Hvala još jednom što gledaš moje videe, stvarno mi puno znači što si tu na mom YouTube Chennelu I evo nadam se da te zanima kuda će ova priča još ići. Definitvno SUBSKRAJBAJ ako želiš gledati još mojih videa!

U prolazu baci neki lagani Lajk I naravno ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno ostavi u komentarima.
Ako te zanima više o meni imam vlogove o tome čime se bavim na dnevnoj bazi, pokušavam naučiti što više, unaprijediti se i jedna od glavnih ideja kanala je pomoći drugima, tako da ćemo se fokusirati ina to, ako te to zanima definitivno preporučam da pogledaš Playlistu Pathway to Success tj. Put do Uspjeha:

https://www.youtube.com/watch?v=GuZf1...

I naravno na YouTubu se radi o ljudima, tako da ako znaš nekog a da bi ga interesirao ovakav Kanal slobodno mu reci za mene, Sheraj video I slobodno me dodaj na drugim društvenim mrežama:

FACEBOOK- POWERBALLS stranica- Prodaja Proteinskih kuglica:
https://www.facebook.com/Powerballs-1...

INSTAGRAM: zuber_borna
https://www.instagram.com/zuber_borna/

LINKEDIN: Borna Zuber
https://www.linkedin.com/in/borna-zub...

TWITTER: @BornaZuber
https://twitter.com/BornaZuber

Koristim I SNAPCHAT i TIK TOK za kraće videe

STEEMIT za mini Blogove @BornaZuber
https://steemit.com/@bornazuber

BLOG(Under Construction):
http://myptsjourney.blogspot.com/

Hvala Vam svima što ste tu,
Vidimo se u sljedećem videu :D

Nema komentara:

Objavi komentar